VICTORIA MEDIAN VIRALLISET EUROPARLAMENTTIVAALIT 2014 SIVU AVATTU

euro2014

EUROVAALIT 2014: Lajissaan suomen suurin uutis- ja ajankohtaissivusto Victoria Media ilmoittautuu jälleen jokaisen puolueen sekä jokaisen Eurovaaleihin lähtevän kansanedustajan ja ehdokkaan vaaliavustajaksi levittämään sosiaalisessa mediassa hallussaan olevien sivujen kautta sekä muita sovelluksia hyväksikäyttäen vaalitekstejä, multimediaesityksiä sekä muuta vaaliaineistoa.

Victoria Median omat VICTORIA MEDIAN VIRALLISET EUROPARLAMENTTIVAALIT 2014 SIVUT avattiin tänään 12.10.2013 osoitteessa: http://www.eurovaalit2014.victoriamedia.fi . Verkkosivuille rekisteröitiin www.eurovaalit2014.com internetosoite.

Victoria Media ja viestintäharrastaja Kerttu Vali on jo aiemmissakin vaaleissa osoittanut vaalityötehokkuutensa sekä viestintätahtonsa. Kerttu Vali on jo osallisutunut maan jokaisen puolueen sekä jokaisen ehdokkaan vapaaehtoisuuteen perustuvassa sekä ilmaiseksi suoritettavassa vaalimarkkinointiin seuraavissa vaaleissa:

-EDUSKUNTAVAALIT 2011

-SUOMEN PRESIDENTIN VAALIT 2012 ja sekä

-KUNNALLISVAALIT niin ikään 2012

-Tulossa EUROPARLAMENTTIVAALIT 2014

Victoria Media on Kerttu Valin vuonna 2011 perustettu uutis ja viestintäharrastuksen ulkoinen julkisesti näkyvä sivustokokonaisuus. Victoria Media ei ole yritys,yhdistys eikä mikään rekisteröity korporaatio.