Avustajaksi

Victoria Media tarvitsee aina osaavia avustajia!!

Miksi juuri sinä et ryhtyisi avustajaksi? Täysin valmiiden juttujen lisäksi otan jatkuvasti vastaan myös muun muassa juttu- ja lähdevinkkejä, tai vaikka vain ranskalaisilla viivoilla kootun jutturungon, jonka lähteiden avulla kirjoitan sen puhtaaksi. Erittäin mieluusti otan myös vastaan kaikenlaisia kuvia ja kuvasarjoja. Myös erilaiset tiedostot kiinnostavat ( Asiakaslehdet, uutiskirjeet, jäsenkirjeet, raportit jne…)

Jos olet halukas kirjoittamaan, mutta sinulla ei ole aihetta, ei hätää! Ota yhteyttä päätoimittajaan, sillä tarjoan halukkaille kirjoittajille valmiita aiheita, joista kirjoittaa.

Mihinkään sinun ei tarvitse sitoutua. Voit tehdä vain yhden jutun, tai halutessasi voit lähettää juttuja vaikka joka päivä. Kaikki valta on sinun käsissäsi. Ryhdy freelanceriksi jo tänään!

Mikäli sinä uskot, että sinusta olisi freelancer-toimittajaksi, suosittelen sinua ottamaan suoraan yhteyttä päätoimittajaan sähköpostilla: info@victoriamedia.fi

Kyseiseen sähköpostiin ovat tervetulleita myös juttu-, ja lähdevinkit, valmiit tai puolivalmiit tekstit sekä kuvat ja kuvasarjat.

Victoria Media on viestintäharrastajan oma projekti ja sitä tehdään harrastajapohjalta, joten julkaisupalkkioita en voi maksaa.