Victoria Media

Victoria Media on vuonna 2010 perustettu uutis- ja viestintäharrastaja Kerttu Vali:n alaisuudessa toimiva valtakunnallinen yleis- ja erikoisuutisiin keskittyvä uutispalvelu. Victoria Median tehtävänä on tarjota ilmaiseksi, rajoituksetta ajankohtaisia uutisia, erikoisalojen tietoja, julkaisuja ja raportteja niin kotimaasta kuin ulkomailta.

Victoria Media on aatteellisesti, poliittisesti, ideologisesti ja hengellisesti sitoutumaton. Victoria Media on sitoutunut pelkästään virallisen, läpinäkyvän ja viestinnällisesti kestävän uutistoiminnan edistämiseen johon ulkopuoliset eivät voi vaikuttaa.

Victoria Media saa uutisensa 90%:sesti suoraan uutisen julkaisijalta lehdistötiedotteena, uutiskirjeenä jne… ja 5% virallisilta uutislähteistä ( uutissivustot, lehdet, jne..) sekä 5% yleisövihjeinä

Victoria Medialla on käytössään 12 omaa palvelinta, 40 omaa verkko-osoitetta, ja sekä 64 aihekohtaista lähes päivittäin päivitettävää uutissivua. Victoria Medialla on oma sääpalvelu Suvi Päivikki jonka kautta Victoria Media saa julkaisukäyttöönsä osan päivittäisestä säätiedoista.

Victoria Media on lajissaan suomen suurin yhden ihmisen ylläpitämä uutispalvelu jonka uutistarjontaa arvostetaan ja pidetään luotettavana.

Victoria Mediaa ei ole rekisteröity kaupparekisteriin eikä myöskään verohallinnon rekistereihin harrastuksenomaisuuden vuoksi.

You missed